Om produkterne

ProdukterFoto

Knivskinne

Den magnetiske knivskinne er vores hovedprodukt, og er 100% håndbearbejdet, produceret i vores eget værksted. Kærligheden til det enkelte stykke træ kan ses i hver knivskinne, alle skinner er igennem en langvarig slibeproces, så alle åretrækninger træder helt frem i træet. Magneterne ligger inde i træet, fordelt med afstand imellem sig, så knivene når de sættes på skinnen, ikke rør hinanden. Magneterne er meget stærke, og selv en meget tung kniv hænger godt. Skinner leveres i standardmål men kan bestilles i specialmål.Pas på kopiere de er ikke i samme kvalitet og styrke. Læs mere om skinne her.

Skærebræt

Vores skærebræt produceres i små oplag og i forskellige designs. Se de aktuelle modeller ligenu på under Skærebrædder i butikken. Også 100% håndbearbejdet og produceret i vores eget værksted af genbrugsmaterialer.

8 kantet knivblok

Vores knivblok produceres i små oplag og i forskellige træsorter findes i ét design.  100% håndbearbejdet og produceret i vores eget værksted af genbrugsmaterialer.

(Kommer snart: Nespressoholder og Knage)

 

Vedligeholdelse

Du kan vedligeholde og genopfriske glansen i dine Adlon3 produkter.
Gnid dem med rå linolie 1-2 gange om året (købes i materialist/byggemarked). Linolie er fremstillet af pressede hørfrø.
OBS: En klud med linolie er selvantændelig, klude skal derfor brændes efter brug, eller smides ud i en lukket plastikpose.

Trætyper

Vi producerer Adlon3 produkter i mange trætyper, eks. teak, ask, bøg, eg, padauk, mahogni og ibenholt.
Vi anvender 80% genbrugstræ fra eks. gamle vinduer, bjælker, saunaer og skoleborde. Læs og lær mere om trætyper/-sorter her.

Adlon3TraesortFoto